U Egiptu je za dva sata produženo glasanje na predsedničkim izborima

Izvor: Vostok.rs, 18.Jun.2012, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Egiptu je za dva sata produženo glasanje na predsedničkim izborima

17.06.2012. - Viša komisija za izbore predsednika Egipta produžila je za dva sata, do 22.00 po lokalnom vremenu, rad izbornih mesta u zemlji tokom poslednjeg dana odlučujućeg kruga predsedničkih izbora.

Na drugi dan izbora na biračkim mestima je zabelženo je veoma malo prisustvo birača. Između ostalog, negativan uticaj na aktivnost građana imala i jaka vrućina poslednih dana. Vlasti se nadaju da će produžetak vremena omogućiti biračima da učestvuju na izborima u večernjim, više prohladnijim satima.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prisustvo na parlamentarnim izborima u Francuskoj

Izvor: Vostok.rs, 17.Jun.2012, 20:43

17.06.2012. -..Drugi krug parlamentarnih izbora se održava u Francuskoj u nedelju uz niski nivo prisustva birača. U 17.00 SET ono je iznosilo 46.17%. Tokom održanog 10. juna prvog kruga na izbora mesta je došlo 48.31% stanovništva...Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.