Tadić sutra podnosi ostavku, predsednički izbori 6. maja!

Izvor: BKTV News, 04.Apr.2012, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić sutra podnosi ostavku, predsednički izbori 6. maja!

 

Boris Tadić saopštio je danas da je doneo odluku o skraćivanju predsedničkog mandata. On je rekao da će u toku sutrašnjeg dana poslati pismo predsednici Skupštine Srbije Slavici Đukić Dejanović, čime će zvanično podneti ostavku.
Razlozi kojima će obrazložiti ostavku na mesto predsednika Srbije su da su Srbiji potrebne institucije s osnaženim mandatom građana, da Srbija mora s novom snagom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da krene u nastavak puta ka EU i pridobijanje investitora, da ne sme celu godinu da izgubi u izborima i da se rasipa novac i vreme građana, saznaje „Blic“ iz Tadićevog kabineta.
Predsednik Srbije je juče bio na razgovoru kod Slavice Đukić Dejanović. Ona bi do petka, trebalo da raspiše izbore za predsednika kako bi bili održani istovremeno s parlamentarnim i lokalnim, 6. maja. Do tada Dejanovićeva će biti v. d. predsednika države.
Izvor: Blic
Tweet
Pogledaj vesti o: Izbori,   Predsednički izbori

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.