Srpski snajperisti angažovani za ubistvo turskih političara

Izvor: S media, 19.Jul.2010, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski snajperisti angažovani za ubistvo turskih političara



Kurdistanska radnička partija (PKK), prema pisanju istanbulskog lista „Zaman“, angažovala je trojicu snajperista iz Srbije za ubistva najviših turskih političara. Zbog navoda u poverljivom izveštaju obaveštajnih službi do koga su došli mediji, pojačano je obezbeđenje predsednika, premijera, ministara i komandanata oružanih snaga Turske.


„Pripadnici PKK za Evropu su prisiljeni da unajmljuju plaćene ubice jer su njeni najbolji snajperisti raskrinkani. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Oni su, kako se navodi u izveštaju obaveštajne službe, stupili u kontakt sa trojicom plaćenika i sa njima pregovarali o ceni“, navodi list „Zaman“.

U tekstu objavljenom u nedelju list navodi da snajperisti još nisu ušli na teritoriju Turske, kao i da PKK planira da u narednih nekoliko dana pošalje plaćene ubice na zadatak maskirane kao turiste.

- Izveštaj sa oznakom „strogo poverljivo“ izazvao je veliku zabrinutost u Ankari, zbog čega je na svim graničnim prelazima podignut stepen bezbednosne pripravnosti. Granična policija upozorena je da posebnu pažnju obrati na turiste iz Srbije - piše list, navodeći da su znatno pojačane mere obezbeđenja predsednika, premijera i ministara turske Vlade.

T. M. S. - J. S.

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u klikom na dugme.

Povezane vesti

Bomba na putu

Opozicija: Zakon se menja zbog pojedinaca

Pušten u rad informacioni sistem trgovine Srbije

EU pomaže opštine na jugu Srbije

Josipović u dvodnevnoj poseti Srbiji

Komentari

Ostavi komentar Nema komentara

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski snajperisti angažovani za ubistvo turskih političara

Izvor: Blic, 19.Jul.2010

Kurdistanska radnička partija (PKK), prema pisanju istanbulskog lista „Zaman“, angažovala je trojicu snajperista iz Srbije za ubistva najviših turskih političara. Zbog navoda u poverljivom izveštaju obaveštajnih službi do koga su došli mediji, pojačano je obezbeđenje predsednika, premijera,...

Nastavak na Blic...

PKK unajmio snajperiste iz Srbije?

Izvor: B92, 20.Jul.2010, 02:20

Beograd -- Kurdistanska radnička partija, prema pisanju istanbulskog lista "Zaman", angažovala je trojicu snajperista iz Srbije za ubistva najviših turskih političara... Zbog takvih navoda u izveštaju obaveštajnih službi, pojačano je obezbeđenje predsednika, premijera, ministara i komandanata...

Nastavak na B92...

Kurdi angažovali srpske snajperiste

Izvor: Radio 021, 20.Jul.2010

Kurdistanska radnička partija angažovala je trojicu snajperista iz Srbije za ubistva najviših turskih zvaničnika, piše istanbulski list ''Zaman''.

Nastavak na Radio 021...

Kurdi angažovali snajperiste iz Srbije?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2010

BEOGRAD -..Kurdistanska radnička partija, prema pisanju istambulskog lista Zaman, angažovala je trojicu snajperista iz Srbije za ubistva najviših turskih političara, javlja danas Blic...Zbog takvih navoda u izveštaju obaveštajnih službi, pojačano je obezbeđenje predsednika, premijera, ministara...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.