Šešelj: Nikolić išaranim vozom hteo da izazove krvopoliće i spase funkciju

Izvor: Blic, 19.Jan.2017, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Nikolić išaranim vozom hteo da izazove krvopoliće i spase funkciju

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj ocenio je danas da je predsednik Srbije Tomislav Nikolić, svestan toga da nema više šta da očekuje u političkom životu Srbije, slanjem "išaranog voza" na Kosovo pokušao da izazove krvoproliće i stvori situaciju u kojoj bi ga videli kao vodju i spasitelja.

- Nikolić je bio spreman da izazove krvoproliće provokacijom s putničkim vozom išaranim parolama koje bi sigurno Šiptare iritirale, izazvale >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njihov bes i teror, ali u ovom slučaju i njihovu oružanu bandu formiranu uz podršku NATO-a - rekao je Šešelj na konferenciji za novinare, i dodao da je to bio primer kako predsednik, nezadovoljan potičkom pozicijom, može da nanese štetu i državi i svom narodu.

Prema rečima lidera radikala, Tomislav Nikolić je to sračunato uradio očekujući da će ako voz bude napadnut, biti žrtava i krvoprolića, da će srpska policija reagovati i da će na taj način probuditi patriotizam.

On je dodao da se srećom taj Nikolićev scenario nije obistinio, jer su ga svi politički činioci, ne samo u Srbiji već i u svetu prozreli.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj,   Tomislav Nikolić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj: Nikolić hteo da izazove krvopoliće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2017

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj ocenio je danas da je predsednik Srbije Tomislav Nikolić, svestan toga da nema više šta da očekuje u političkom životu Srbije, slanjem "išaranog voza" na Kosovo pokušao da izazove krvoproliće i stvori situaciju u kojoj bi ga videli kao vođu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.