Podrška Tadiću iz Evropskog parlamenta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška Tadiću iz Evropskog parlamenta

BEOGRAD -

Predsednik Evropskog parlamenta Martin Šulc podržao je danas predsedničkog kandidata liste "Izbor za bolji život" Borisa Tadića, istakavši da Srbija zaslužuje predsednika koji će je čvrsto voditi na putu ka Evropskoj unije, stabilnosti i prosperitetu.

On je istakao da je Evropskoj uniji važno ko će pobediti na izborima u Srbiji i izrazio nadu da će građani u nedelju, 20. maja napraviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pravi izbor.

"Srbija zaslužuje predsednika koji će je čvrsto voditi na putu ka Evropskoj uniji, predsednika koji će zemlju voditi ka stabilnosti i prosperitetu. Predsednik (Boris) Tadić je posvećen ovim ciljevima. Iskreno se nadam da će Srbija u nedelju napraviti pravi izbor", poručio je Šulc u pisanoj izjavi.

"Pod vođstvom predsednika Borisa Tadića, Srbija je postigla značajne rezultate. Sproveli ste veoma važne političke i ekonomske reforme, koje su omogućile da Srbija dobije status kandidata za članstvo u EU. Status kandidata šalje jasan i snažan signal stranim investitorima u Srbiji koji dolaze iz Nemačke i ostalih zemalja Evropske unije", naveo je Šulc.

Ističući da se "građani Srbije nalaze pred važnim izborom u nedelju", jer će birati "predsednika koji će voditi zemlju u presudnom vremenu za Srbiju i Evropu, u trenutku kada se borimo sa ekonomskom krizom bez presedana", Šulc je ocenio da je "vreme da (Srbija) nastavi putem evropskih integracija".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podrška Tadiću iz Evropskog parlamenta

Izvor: S media, 16.Maj.2012

Predsednik Evropskog parlamenta Martin Šulc podržao je predsedničkog kandidata liste "Izbor za bolji život" Borisa Tadića, istakavši da Srbija zaslužuje predsednika koji će je čvrsto voditi na putu ka Evropskoj unije, stabilnosti i prosperitetu...On je istakao da je Evropskoj uniji važno ko...

Nastavak na S media...

I slovački premijer podržao Tadića

Izvor: B92, 16.Maj.2012

Bratislava -- Premijer Slovačke Robert Fico podržao je kandidata koalicije "Izbor za bolji život" Borisa Tadića na predstojećim izborima...On je ocenio da će, ako on pobedi, Srbija veoma brzo napredovati u evrointegracijama...Fico je u pisanoj izjavi izrazio nadu da će Srbija započeti pregovore...

Nastavak na B92...

LSV podržava Tadića u drugom krugu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2012, 13:12

NOVI SAD -..Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) pozvala je danas svoje birače i simpatizere da u drugom krugu predsedničkih izbora 20. maja podrže kandidata liste "Izbor za bolji život" Borisa Tadića..."Dvadeset dve godine vodimo politiku koja se uvek suprotstavljala nasilju, mržnji, podelama,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.