Počuča se javio porodici

Izvor: 011vodič.com, 28.Mar.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počuča se javio porodici

Radomir Počuča koji je uhapšen 17. marta u Donjecku stupio je u kontakt sa svojim ocem Milanom. Otac ga je tada prvi put čuo nakon hapšenja.
Milan Počuča, otac Radomira Počuče, kaže da se plašio za život svog sina otkako su ga uhapsili u Donjecku.
– Radomir me je zvao u sredu. To je bio prvi put da čujem mog Batu otkad je uhapšen. Kada mi je rekao „Ćale“ rasplakao sam se, priča otac Milan.
Počučin otac kaže da je razgovor sa Radomirom bio kratak i da mu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je sin rekao da je dobro i na neposredan način stavio do znanja da će uskoro biti na slobodi, piše „Kurir“.
– Nisam ga ništa pitao jer sam bio preplavljen emocijama. Najbitnije mi je bilo da je živ i zdrav, rekao je Milan.
Podsetimo, Radomira Počuču su, zajedno sa njegovim prijateljem Vladimirom Stanićem, privele vođe srpskog Dejan Berić i Dejan Vujić zbog navodne pripreme atentata na njih dvojicu.
The post Počuča se javio porodici appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

OTAC RADOMIRA POČUČE: Javio mi se moj Bato, plakao sam od sreće!

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015

Briga Sve vreme otkad je uhapšen plašio sam se da li je živ. Rekao mi je da je dobro i stavio do znanja da će uskoro biti na slobodi, priča Milan..DONJECK - Radomir me je zvao u sredu. To je bio prvi put da čujem mog Batu otkad je uhapšen. Sve vreme sam umirao od brige da li je živ. Kad mi je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.