Nikolić: Spreman za Golijata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2012, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Spreman za Golijata

BEOGRAD -

Predsednik srpske napredne stranke Tomislav Nikolić pozvao je predsednika Srbije Borisa Tadića da "ne kalkuliše" i da raspiše predsedničke izbore, a građani će, kako je rekao, pokazati šta misle o njegovim rezultatima i politici.

"Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << raspiše izbore spreman sam da se suprotstavim tom Golijatu koji sve u Srbiji kontroliše, u nadi da ću pobediti i osloboditi zemlju njegovih stega", rekao je Nikolić za Danas, dodajući da će odluku o njegovoj kandidaturi doneti Predsedništvo SNS.

Predsednik Srpske napredne stranke, ne isključuje mogućnost da bi naprednjaci za mesto premijera mogli da kandiduju ženu.

Govoreći o planu za izbornu kampanju, Nikolić je najavio da će obići celu Srbiju i da će imati i nekoliko velikih skupova u najvećim gradovima i Kosovskoj Mitrovici.

Ekonomija je naš prioritet, borba za radna mesta, popravljanje investicionog ambijenta, novi sistem javnih nabavki, napredna socijalna politika ključne su teme koje utiču na živote svih ljudi u Srbiji, rekao je Nikolić.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Zapošljavanje prema stručnosti

Izvor: Studio B, 19.Mar.2012

Stefanović poručio da će naprednjaci nakon majskih izbora, ukoliko budu u vlasti u Beogradu, nastojati da se građani zapošljavaju na osnovu obrazovanja i stručnosti, a ne prema partijskoj knjižici. ..Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je danas da...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.