Napadnut Srbin u centru Peći

Izvor: B92, 15.Avg.2012, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut Srbin u centru Peći

Peć -- U centru Peći oko podneva napadnut je Miloš Čukić (65), Srbin iz tog grada, koji kao raseljeno lice živi u Beranama u Crnoj Gori, javio je Radio Goraždevac.

Čukić je u Peć došao da obiđe svoju uzurpiranu kuću, a nakon što su ga pustili u dvorište, napalo ga je nekoliko Albanaca.

On je izjavio da su mu napadači rekli, kada ih je pitao zašto ga udaraju, da je to zato što je Srbin.

Čukić je zadobio više povreda po licu i telu, a prva pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mu je ukazana u bolnici u Peći, nakon čega je prebačen u selo Ljevoša gde boravi prilikom dolaska u rodni kraj.

U lokalnoj ambulanti u tom selu pregledala ga je doktorka Stanislava Radović , a povređenog Čukića obišli su igumani manastira Dečani Sava Janjić i manastira Draganac Ilarion Lupulović .

Napad na Čukića osudio je episkop Raško-prizrenski Teodosije, ocenivši da je neprihvatljivo da se napadaju ljudi kao što je on poznati po svojoj dobroti i miroljubivosti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U centru Peći pretučen Srbin

Izvor: Blic, 15.Avg.2012

U strogom centru Peći danas je oko podneva napadnut Miloš Čukić (65), Srbin iz tog grada, koji kao raseljeno lice živi u Beranama u Crnoj Gori, javio je Radio Goraždevac...Čukić je u Peć došao da obiđe svoju uzurpiranu kuću, a nakon što su ga pustili u dvorište, napalo ga je nekoliko Albanaca....

Nastavak na Blic...

Napadnut Srbin u Peći

Izvor: Mondo, 15.Avg.2012

U centru Peći, danas nešto posle 17 časova, nepoznate osobe napale su Srbina Miloša Čukića (65), koji je iz Berana došao da obiđe svoju kuću...Čukić je u Peć došao da obiđe svoju uzurpiranu kuću i nakon što su ga pustili u dvorište njega je napalo nekoliko Albanaca...Na njegovo pitanje...

Nastavak na Mondo...

U centru Peći pretučen Srbin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2012

PEĆ -..U strogom centru Peći danas je oko podneva napadnut Miloš Čukić (65), Srbin iz tog grada, koji kao raseljeno lice živi u Beranama u Crnoj Gori, javio je Radio Goraždevac...Čukić je u Peć došao da obiđe svoju uzurpiranu kuću, a nakon što su ga pustili u dvorište, napalo ga je nekoliko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Srbin napadnut u centru Peći

Izvor: Radio 021, 15.Avg.2012

Miloš Čukić (65), Srbin iz Peći napadnut je danas oko podneva u strogom centru tog grada.

Nastavak na Radio 021...

Napadnut Srbin u centru Peći

Izvor: B92, 16.Avg.2012, 01:33

Peć -- U centru Peći oko podneva napadnut je Miloš Čukić (65), Srbin iz tog grada, koji kao raseljeno lice živi u Beranama u Crnoj Gori, javio je Radio Goraždevac...Čukić je u Peć došao da obiđe svoju uzurpiranu kuću, a nakon što su ga pustili u dvorište, napalo ga je nekoliko Albanaca...On...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.