Milosavljević ne podnosi ostavku

Izvor: B92, Beta, Tanjug, 30.Apr.2010, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević ne podnosi ostavku

Beograd -- Medijske spekulacije da će ministar zdravlja Tomica Milosavljević podneti ostavku posle praznika su apsolutno netačne, rečeno je za B92 u G17 plus.

U toj stranci kažu da će se ministar vrlo brzo vratiti na posao. Ministar zdravlja Tomica Milosavljević je izašao iz minhenske bolnice "Groshadern" nakon operacije diskus-hernije i doputovao je u Beograd, saopštilo je Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zdravlja.

Milosavljević je, kako je navedeno, iz bolnice pušten u četvrtak, uspešno se opravlja i ubrzo bi trebalo da se vrati na posao.

Ministar Milosavljević je zbog problema s kičmom operisan na Neurohirurškom odeljenju klinike "Groshadern" u Minhenu prošle nedelje nakon pregleda i konsultacija sa stručnjacima nemačke klinike, koji su konstatovali da je neophodna hitna operacija, jer bi u suprotnom svako odlaganje bilo pogubno.

U Ministarstvu su ranije objasnili da se Milosavljević, zbog ozbiljnih problema sa slabinskim delom kičme, poslednjih mesec dana, bez ijednog dana bolovanja, lečio najpre ambulantno u Kliničkom centru Srbije, a zatim je, zbog drastičnog pogoršanja, smešten u Institut za reumatologiju.

On je zatim pozvan da nastavi lečenje minhenskoj klinci radi procene da li je moguća manje invazivna operacija od one koja je planirana u Beogradu i uz saglasnost domaćih neurohirurga odlučio da se ipak operiše u Nemačkoj.

Njegov odlazak na operaciju u inostranstvo je izazvao brojne kritike u javnosti i od nekih domaćih zdravstvenih stručnjaka, koji su, prema pisanjima medija, navodili da je on time iskazao sumnju u resor koji vodi.
Pogledaj vesti o: Tomica Milosavljević podneo ostavku

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar zdravlja doputovao u Srbiju, uspešno se oporavlja

Izvor: Blic, 30.Apr.2010

"Medijske spekulacije da će ministar zdravlja Tomica Milosavljević podneti ostavku posle praznika su apsolutno netačne", izjavili su predstavnici G17 plus za B92. U G17 plus kažu da će se ministar vrlo brzo vratiti na posao. Ministar zdravlja Tomica Milosavljević izašao je iz minhenske bolnice...

Nastavak na Blic...

Ministar zdravlja uskoro na poslu

Izvor: RTS, 30.Apr.2010

Tomica Milosavljević doputovao u Beograd, nakon operacije u minhenskoj bolnici "Groshadern". Ministar zdravlja se uspešno opravlja i uskoro bi trebalo da se vrati na posao...Ministar zdravlja Tomica Milosavljević doputovao je u Beograd, po izlasku iz minhenske bolnice "Groshadern", nakon operacije...

Nastavak na RTS...

Milosavljević ne podnosi ostavku

Izvor: S media, 30.Apr.2010

Medijske spekulacije da će ministar zdravlja Tomica Milosavljević podneti ostavku posle praznika su apsolutno netačne, rečeno je za B92 u G17 plus. ..U toj stranci kažu da će se ministar vrlo brzo vratiti na posao. Ministar zdravlja Tomica Milosavljević je izašao iz minhenske bolnice "Groshadern"...

Nastavak na S media...

Tomici ni na "kraj pameti ne pada" ostavka

Izvor: SEEbiz.eu, 01.Maj.2010, 14:09

BEOGRAD - "Medijske spekulacije da će ministar zdravlja Tomica Milosavljević podneti ostavku posle praznika su apsolutno netačne", izjavili su predstavnici G17 plus za B92. U G17 plus kažu da će se ministar vrlo brzo vratiti na posao.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.