Izvor: Danas, 24.Nov.2011, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajićevi na skupu Partije evropskih socijalista

Socijaldemokratska partija Srbije biće gost na konvenciji Partije evropskih socijalista (PES) u Briselu u subotu, 26. novembra. SDPS, čiji je lider Rasim Ljajić, na konvenciji će predstavljati predsednik Političkog saveta Nenad Cvjetičanin i član Izvršnog odbora Vojin Vučićević. U saopštenju te stranke se navodi da očekuju uspostavljanje dobrih odnosa i saradnje sa partijama levog centra iz zemalja regiona i EU.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić optimista uoči 9. decembra

Izvor: B92, 25.Nov.2011, 01:35

Brisel -- Boris Tadić je u Briselu izjavio da ne može da kaže hoće li Srbija dobiti status kandidata 9. decembra, ali da će se boriti da ga dobije..."Ako me pitate da li sam veliki optimista, ja samo mogu da kažem da sam optimista, ali sagledavam opasnosti i rizike u celom tom procesu. Ovog trenutka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.