Izvor: Blic, 24.Nov.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U SKUPŠTINI Umalo tuča na sednici odbora, pljušte uvrede, KAŽNJENO osam poslanika

Sednicu Odbora za administrativna pitanja u Skupštini Srbije danas su obeležile svađe i uvrede i atmosfera na ivici fizičkog obračuna, a poslanicima opozicije nije dozvoljeno da uzmu učešće u raspravi. Odbor je na sednici koja je trajala 10 minuta kaznio osam poslanika opozicije zbog ometanja rada tokom sednica parlamenta.

Iako se za reč prijavilo više poslanika opozicije, predsedavajući Aleksandar Martinović nije dao reč nikome pa su poslanici pokreta Dosta je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << napustili sednicu.

Novčano su kažnjeni poslanici Saša Radulović, Milan Lapčević, Tatjana Macura, Nenad Božić, Balša Božović, Branislav Mihajlović, Goran Ješić i Branka Stamenković.

Poslanik radikala Nemanja Šarović se javljao po poslovniku, Aleksandra Jerkov i Boško Obradović takođe su pokušavali da dobiju reč ali Aleksandar Martinović je, bez obzira na to, vodio sednicu i sproveo glasanje.

Od gužve niko nije čuo o čemu se glasa, javlja novinarka N1.

Sednica je završena tako što su usvojene sve tačke dnevnog reda bez učešća opozicije. Rasprave nije bilo a poslanici nisu imali mogućnost da dobiju reč.

Opozicija najavljuje da će pokrenuti inicijativu za smenu Martinovića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Administrativni odbor novčano kaznio osam poslanika

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Nov.2016

Administrativni odbor Skupštine Srbije novčano je danas kaznio osam poslanika opozicije zbog ometanja rada tokom sednica parlamenta...Sednica je kratko trajala, oko 10 minuta, a predsedavajući Odbora Aleksandar Martinović (SNS) nije dozvolio nikom od opozicije da se javi za reč, niti da reklamira...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Svađe, uvrede i zamalo tuča na sednici skupštinskog odbora

Izvor: Radio 021, 24.Nov.2016

Sednicu Odbora za administrativna pitanja Skupštine Srbije danas su obeležile svađe i uvrede i atmosfera na ivici fizičkog obračuna, a poslanicima opozicije nije dozvoljeno da učestvuju u raspravi...Odbor je na sednici koja je trajala 10 minuta kaznio osam poslanika opozicije zbog "ometanja rada...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.