Izvor: Blic, 20.Okt.2016, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić Dejanović: Dobri rezultati vlade u kojoj učestvujemo

Politika vlade koju vodi premijer Aleksandar Vučić, u kojoj učestvujemo i programski i personalno dala je dobre rezultate na polju ekonomske stabilnosti i spoljnopolitičkog ugleda Srbije, rekla je danas zamenica predsednika SPS Slavica Đukić-Dejanović.

Ona je nakon redovne koordinacije rukovodstva SPS novinarima rekla da u stranci nema inicijativa za promenu stava u vezi sa odlukama koje su organi partije doneli, kao i za nastavak jedinstvene politike na republičkom i lokalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nivou.

Đukić-Dejanović je podsetila da je SPS sa SNS na lokalnom nivou formirala vlast u više od 80 gradova i opština te da očekuje da će ove koalicije da opravdaju svoje postojanje.

Na sastanku je istaknuto i da je u najboljem interesu Srbije saradnja sa Srpskom naprednom strankom i politikom koju vodi premijer Vučić, kao i da je u interesu građana da se program Vlade realizuje do kraja.

Istaknuto je i da je SPS u potpunosti spremna da nastavi da doprinosi političkoj stabilnosti zemlje, što podrazumeva nastavak pune posvećenosti i odgovornosti za rad i rezultate Vlade.

Đukić Dejanović je napomenula da će u narednim nedeljama na organima stranke biti analizirani izborni rezultati, ali i poštovanje statutarnih odluka koje obavezuju sve pojedince u stranci.

Ona je napomenula i da koordinacija nema mogućnost da donosi neke odluke, već da anlizira rad u prethodnoj nedelji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.