Đukić Dejanović: Dobri rezultati vlade

Izvor: RTS, 20.Okt.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić Dejanović: Dobri rezultati vlade

Politika vlade koju vodi premijer Aleksandar Vučić, u kojoj učestvujemo i programski i personalno dala je dobre rezultate na polju ekonomske stabilnosti i spoljnopolitičkog ugleda Srbije, rekla je zamenica predsednika SPS-a Slavica Đukić Dejanović.
Ona je nakon redovne koordinacije rukovodstva SPS-a novinarima rekla da u stranci nema inicijativa za promenu stava u vezi sa odlukama koje su organi partije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << doneli, kao i za nastavak jedinstvene politike na republičkom i lokalnom nivou.

Đukić-Dejanović je podsetila da je SPS sa SNS-om na lokalnom nivou formirao vlast u više od 80 gradova i opština te da očekuje da će ove koalicije da opravdaju svoje postojanje.
Na sastanku je istaknuto i da je u najboljem interesu Srbije saradnja sa Srpskom naprednom strankom i politikom koju vodi premijer Vučić, kao i da je u interesu građana da se program Vlade realizuje do kraja.
Istaknuto je i da je SPS u potpunosti spreman da nastavi da doprinosi političkoj stabilnosti zemlje, što podrazumeva nastavak pune posvećenosti i odgovornosti za rad i rezultate Vlade.
Đukić Dejanović je napomenula da će u narednim nedeljama na organima stranke biti analizirani izborni rezultati, ali i poštovanje statutarnih odluka koje obavezuju sve pojedince u stranci.
Ona je napomenula i da koordinacija nema mogućnost da donosi neke odluke, već da anlizira rad u prethodnoj nedelji.
Izjavila je i da će se na organima stranke razgovarti o svakom istupu pojedinca u javnosti, pa i o izjavi potpredsednika Branka Ružića koju je dao za Nedeljnik.
"Naši organi razgovaraće o svakom istupu pojedinca koji mogu da remete našu politiku. Svakako da će istup Branka Ružića biti tema", rekla je Đukić Dejanović novinarima.
Dodala je da je Ružićev stav, da je naslov teksta više nego provoktivan i da se može shvatiti "na jedan način", a da je sadržajem teksta, svojim stavom i glasanjem na svim organizma stranke do sada podržavao odluke vlade, bio promoter da SPS sa SNS-om može dati dobar rezultat.
"Svi smo mi suparnici ali dok smo u vlasti radimo na zajedničkom programu i ciljevima. Program vlade je jasan, ekspoze premijera je jasan, mi smo ga prihvatili, radimo na njegovoj realizaciji", rekla je Đukic Dejanović.
Upitana za lični stav o izavi Ružića, ona je rekla da je disciplinovan član SPS-a i da svoje stavove izosi u okviru političke partije.
Ružić je za Nedeljnik rekao da nema nameru da ruši Ivicu Dačića, već da mu je izazov da se bori protiv najjačeg u zemlji, te da se zna ko je to.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić Dejanović: Dobri rezultati vlade u kojoj učestvujemo

Izvor: Blic, 20.Okt.2016

Politika vlade koju vodi premijer Aleksandar Vučić, u kojoj učestvujemo i programski i personalno dala je dobre rezultate na polju ekonomske stabilnosti i spoljnopolitičkog ugleda Srbije, rekla je danas zamenica predsednika SPS Slavica Đukić-Dejanović...Ona je nakon redovne koordinacije rukovodstva...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.