Izvor: B92, 29.Maj.2010, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić i Ljajić zajedno u Boru

Beograd -- Ujedinjeni regioni Srbije (URS) i Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) nastupiće zajedno na loklanim izborima u Boru.

Predsednik URS-a Mlađan Dinkić i predsednik SDPS-a Rasim Ljajić predali su Opštinskoj izbornoj komisiji potpise podrške za zajedničku izbornu listu za lokalne izbore u Boru, zakazane za 20. jun.

"Želimo da mladi Borani ne napuštaju Bor, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već da ostanu u svom gradu", rekao je Dinkić prilikom predaje liste.

Ljajić je rekao da će u kampanji biti zastupljene dve teme - ekonomski oporavak borskog basena i rešavanje socijalnih problema.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dinkić i Ljajić predali izbornu listu

Izvor: Blic, 29.Maj.2010

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić predali su Opštinskoj izbornoj komisiji potpise podrške za izbornu listu "Ujedinjeni regioni Srbije - Socijaldemokratska partija Srbije-Mlađan Dinkić" za lokalne izbore u Boru, koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.