DS: Vučević krije podatke o broju zaposlenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Vučević krije podatke o broju zaposlenih

Novosadski gradski odbor DS saopštio je večeras da gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević krije podatke o broju i sastavu svog kabineta, što je, kako smatraju demokrate, "implicitno potvrđeno i u današnjem kontrasaopštenju SNS-a".

Demokrate smatraju da naprednjaci nisu uspeli da ospore podatke koje je ranije danas izneo Gradski odbor Demokratske stranke u Novom Sadu.

"Direktori gradskih preduzeća i ustanova formirali su kabinete u kojim je zaposleno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << blizu 150 ljudi, a gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ima više zamenika, pomoćnika i savetnika nego gradonačelnik Njujorka... U svom današnjem demantiju bez demantija, naime, novosadski naprednjaci su ponovo 'zaboravili' da kažu koliko 'najbližih saradnika' ima Vučević i ko su oni", napominju iz DS.

U saopštenju se još dodaje da su svi podaci o kabinetima direktora koje je iznela Demokratska stranka preuzeti su iz zvaničnih dokumenata i mogu se vrlo lako proveriti.

Gradski odbor SNS Novi Sad saopštio je danas, reagujući na prethodno saopštenje novosadskog Gradskog odbora DS, da su laž brojke koje demokrate pominju kada pričaju o broju savetnika gradonačelnika Novog Sada.

"U današnjem saopštenju stranke Bojana Pajtića građani nisu mogli ništa da čuju osim novog iznošenja laži i licemerja. Pre svega, laž su brojke koje demokrate pominju kada pričaju o broju savetnika gradonačelnika Novog Sada. Ono što uporno prećutkuju je činjenica da savetnici gradonačelnika Miloša Vučevića za taj posao ne primaju apsolutno nikakve naknade", navodi se u saopštenju SNS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vučević kao da je gradonačelnik Njujorka, ne NS"

Izvor: B92, 14.Feb.2016

Novi Sad -- DS optužila je gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića iz SNS da ima više pomoćnika, zamenika i savetnika nego gradonačelnik Njujorka...Demokrate u saopštenju optužuju Vučevića da je na taj način dao negativan primer direktorima javnih i komunalnih preduzeća u Novom Sadu,...

Nastavak na B92...

SNS: Vučevićevi savetnici rade besplatno

Izvor: RTS, 14.Feb.2016

Savetnici gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića ne primaju novčanu nadokanadu za posao koji rade, saopštio je SNS, reagujući na tvrdnje DS-a da Vučević ima više savetnika od gradonačelnika Njujorka. . U saopštenju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.