Pinkove zvezdice: Katarina Kočetova ispala iz takmičenja! Izabrano prvih 10 polufinalista VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Maj.2015, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Katarina Kočetova ispala iz takmičenja! Izabrano prvih 10 polufinalista VIDEO

Katarina Kočetova ispala je iz večerašnjeg takmičenja PINKOVE ZVEZDICE, dok je ostalih dest kandidata obezbedilo prolaz u narednu fazu, i samim tim postali prvi polufinalisti najpopularnijeg muzičkog takmičenja na našim prostorima.

Večeras je održan još jedan krug sedme faze takmičenja. 11 takmičara iz A grupe predstavilo se petočlanom žiriju ovih Pinkovih zvezdica, a njih 10 obezbedilo je plasman u narednu fazu takmičenja, dok je jedan učesnik ispao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << iz večerašnje emisije. Deset kandidata obezbedilo je prolaz u dalju fazu takmičenja, dok je jedan učesnik ispao iz večerašnje emisije.

Sedam takmičara dobilo je #svihpet glasova, te je odluka o kandidatu koji napušta takmičenje pala u baražnom delu emisije, nakon accapella pevanja. Najtežom odlukom do sada žiri je odlučio da katarina Kočetva ispada iz takmičenja, dok su: Miodrag Đokič, Irina Arsenijević, Milica Mamontov, Nikola Milenković, Ivona Rambosek, Mateja Vukašinović, Lena Stamenković, Sofija Perić, David Radosavljević i Isidora Mitić.

Sledećeg petka na redu je grupa B, gde će se ostalih 11 kandidata predstaviti petočlanom žiriju i pokušati da obezbedi plasman u sledeću fazu takmičenja.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.