Bravo mala! ONA je pobednica Pinkovih zvezdica!

Izvor: Mondo, 05.Jul.2015, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo mala! ONA je pobednica Pinkovih zvezdica!

Prvo mesto u muzičkom takmičenju za decu na Pink TV osvojila trinaestogodišnja Marija Serdar

Foto: YouTube

  Klinka koja je od početka važila za favorita i bezbroj puta od članova žirija takmičenja čula da je bolja i od njih samih Marija Serdar, prva pobednica muzičkog takmičenja Pinkove zvezde.

Pored Marije, u superfinale su se plasirali Pavle Vasiljević, Igor Lazarević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Trajče Georgiev, Valentina Mec, David Radosavljević, Jovan Aleksić, Isidora Mitić, Lena Stamenković i Mateja Vukašinović, ali je Marija Serdar ta koju je publika prepoznala kao najbolju.



Izvor: YouTube

 Pevala je pesmu Kaliope Bukle "Bato", "I will always love you" Vitni Hjuston, "Jutro" Jelene Tomašević, numera koju nam je ranije izvela u jednoj od emisija.

Uživajte u njenom glasu!



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice,   Jutjub

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.