PEJPAL: Građani Srbije još uvek ne mogu da primaju novac preko nas!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Sep.2014, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEJPAL: Građani Srbije još uvek ne mogu da primaju novac preko nas!

Uprkos informacijama koje su se pojavile u sekciji Opšti uslovi na zvaničnom web sajtu, direktor Pejpala za region Centralne i Istočne Evrope Damien Perilat odbio je da potvrdi dolazak mogućnosti naplate početkom oktobra

Nakon što se prošlog petka na društvenim mrežama pojavila vest da bi Pejpal mogao omogućiti građanima Srbije primanje novca od 8. oktobra, u ekskluzivnom razgovoru za Netokraciju, Damien >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Perilat, direktor Pejpala za region Centralne i Istočne Evrope, izjavio je da u ovom trenutku nemaju nikakve novosti vezane za Srbiju.

Perilat je dodao da mu je drago što državljani Srbije pokazuju toliko interesovanje za Pejpal, i da ova kompanija vidi Srbiju kao tržište od interesa.

Uprkos informacijama koje su se pojavile u sekciji Opšti uslovi na zvaničnom web sajtu, Daminen je odbio da potvrdi dolazak mogućnosti naplate početkom oktobra, međutim, to i dalje ne isključuje da bi Pejpal u skorije vreme mogao da objavi vesti od šireg značaja za Srbiju, kao i za njene mnogobrojne građane koji željno iščekuju funkciju primanja novca iz inostranstva.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.