PEJPAL: Građani Srbije još uvek ne mogu da primaju novac preko nas!

Uprkos informacijama koje su se pojavile da naši građani od 8. oktobra mogu da primaju novac preko PejPal servisa, direktor Pejpala za region Centralne i Istočne Evrope Damien Perilat tvrdi da jo uvek nema nikakvih novosti po tom pitanju

  • 8

Nakon što se prošlog petka na društvenim mrežama pojavila vest da bi Pejpal mogao omogućiti građanima Srbije primanje novca od 8. oktobra, u ekskluzivnom razgovoru za Netokraciju, Damien Perilat, direktor Pejpala za region Centralne i Istočne Evrope, izjavio je da u ovom trenutku nemaju nikakve novosti vezane za Srbiju.

Perilat je dodao da mu je drago što državljani Srbije pokazuju toliko interesovanje za Pejpal, i da ova kompanija vidi Srbiju kao tržište od interesa.

Uprkos informacijama koje su se pojavile u sekciji Opšti uslovi na zvaničnom web sajtu, Daminen je odbio da potvrdi dolazak mogućnosti naplate početkom oktobra, međutim, to i dalje ne isključuje da bi Pejpal u skorije vreme mogao da objavi vesti od šireg značaja za Srbiju, kao i za njene mnogobrojne građane koji željno iščekuju funkciju primanja novca iz inostranstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    8. septembar 2014 | 22:31

    A i bilo je previse dobro da bude istinito....

  • MARIO

    8. septembar 2014 | 23:01

    Koliko mi kasnimo????

  • Сале

    9. septembar 2014 | 08:47

    Колико је потребно гувернерске неспособности да немаш елетронско плаћање из иностранства у 21 веку ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA