Romantični koncert Parnog valjka bez struje

Izvor: Kurir, 28.Nov.2015, 03:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romantični koncert Parnog valjka bez struje

Fanove večeras očekuje i „električna“ verzija u Hali sportova, a sve zajedno pod nazivom „Oba lica ljubavi“.

Nakon 20 godina od prvog koncerta „Bez struje - lajv in ZKM“, svi ljubitelji Parnog valjka imali su jedinstvenu priliku da u prepunoj sali Sava centra sinoć uživaju u akustičnim zvucima legendarnog benda.

U intimnoj atmosferi, na sceni među lišćem i popaljenim uličnim svetiljkama, na klupicama u duhu jesenje noći, Aki, Hus i ostatak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ekipe započeli su koncert za pamćenje mirnim tonovima pesama „Večeras trebam društvo“, „Sjaj u očima“, „Moja je pjesma lagana“...

- Eto nas nakon 20 godina. Večeras slavimo ovaj jubilej, a sutra 40. rođendan. Društvo je tu, neka se krene - obratio se Aki publici i pozvao ih da zaigraju.

Da godine za njih ne važe, pokazuju članovi banda koji i dalje pevaju i sviraju na vrhunskom nivou, a ceo koncert od početka do kraja odisao je njihovom energijom koju su emitovali s bine kao i tokom ovih 40 godina koje su iza njih. Do kraja su se nizali hitovi, a ceo Sava centar pevao je uglas i igrao u ritmu rođendana ovih legendi rokenrola.

(M. C.)

Autor: Foto: Aleksandar Jovanović
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.