Frizer predsednika Olanda imao platu čak 8.000 evra

Izvor: Radio 021, 02.Maj.2016, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frizer predsednika Olanda imao platu čak 8.000 evra

Francuski novinari Aziz Zemouri i Stefani Marto, koji su u knjizi "Elysee Off" govorili o platama u Jelisejskoj palati u Parizu, naveli su kako je frizer francuskog predsednika Olanda imao platu od osam hiljada evra.

Zemuri i Marto su naveli kako je frizer Olivije Benamu u palati radio u vreme kada je Olandova partnerka bila Valerie Trijerveler.

U knjizi, u kojoj se podaci navode prema izjavama nekadašnjeg radnika Palate, navedeno je kako frizer, za razliku od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << šminkera, u palati nije radio puno radno vreme.

Benamu se 2012. godine upoznao s francuskim predsednikom posredstvom Trijerveler, nakon čega je na njenu želju počeo da radi u Jelisejskoj palati.

U knjizi je navedeno i da je Benamu, nakon što je Trijerveler napustila palatu, okončao saradnju s Olandom.

Autor: Anadolija
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.