Aca Lukas 16. maja peva u Novom Sadu

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas 16. maja peva u Novom Sadu

Pevać će dugoočekivani koncert pod vedrim nebom održati na stadionu Fruškogorca (Sremska Kamenica).

Posle nekoliko punih hala "Spens"-a, napokon se ukazala prilika za velikim koncertom na otvorenom, a lokacija stadiona pokraj Dunava je idealno mesto za to.

Koncert počinje u 20 časova, a publiku će dočekati Nino Šemić, omiljeni novosadski pevač.

Svim vernim fanovima "Fruškogorski salaš" je omogućio promo cenu karte od 549 dinara, koju možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kupiti u Gigs Tix-u, Pariski magazin ili preko sajta www.gigstix.com.

Sve informacije možete naći na sajtu www.acalukas2015.com.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Aca Lukas 16. maja na stadionu

Izvor: Blic, 01.Apr.2015

Pevać će dugoočekivani koncert pod vedrim nebom održati na stadionu Fruškogorca (Sremska Kamenica)...Posle nekoliko punih hala "Spensa" napokon se ukazala prilika za velikim koncertom na otvorenom, a lokacija stadiona pokraj Dunava je idealno mesto za to...Koncert počinje u 20 časova, a publiku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.