Sklapaju se kockice, Niksi dobijaju obrise ozbiljne ekipe

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sklapaju se kockice, Niksi dobijaju obrise ozbiljne ekipe

Izgleda da je Fil Džekson ispunio želju svojoj najnovijoj akviziciji.

Derik Rouz je novi član Niksa i već mu se ispunjavaju želje.

On je prilikom prve konferencije za novinare koju je održao kao član franšize iz Njujorka izjavio kako bi voleo da nastavi saradnju sa doskorašnjim saigračem iz redova Bulsa.

U pitanju je Francuz Žoakim Noa, koji će od prvog jula biti slobodni agent.

Noa se ipak neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zadržati među igračima bez angažmana, kako je sve ugovorio sa Niksima.

Nije poznato na koliko je dogovorena saradnja, ali se očekuje da u narednim danima centar stavi paraf na ugovor koji će mu godišnje doneti 18 miliona dolara.

Ovaj 31-godišnji košarkaš je minule sezone odigrao svega 29 utakmica za Čikagao, najpre zbog povrede, a kasnije i operacije ramena.

Beležio je svega 4,3 poena i 8,8 skokova po utakmici.

Očekuje se da Bulse napusti i Pau Gasol, a ekipa Freda Hojberga će se sada skoncentrisati na pravljenje ekipe oko Olimpijca Džimija Batlera, i podmlađivanje rostera.

U klub je sa drafta stigao i mladi Denzel Valentajn, od koga se puno očekuje, kako mu je dodeljen i stari Džordanov broj (45).

* Majkl Džordan je broj 45 nosio na leđima nakon povratka košarci nakon jednogodišnjeg bavljenja bejzbolom (1993-1994)
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Otpada Gelovej, stiže novi startni bek u Nikse

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2016, 01:54

Ozbiljnu ekipu sprema Fil Džekson, a najnovije informacije idu u priog tome...Deriku Rouzu će najverovatnije biti ispunjena želja, te će na mesto centra stići njegov saigrač iz Bulsa, Žoakim Noa...Pozicije 1, 3 i 4 su zauzete glavnim igračima ekipe, Rouzom, Karmelom Entonijem i Kristapsom Porzingisom,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.