Šarić i Fernandes ispred Teodosića

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2014, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić i Fernandes ispred Teodosića

NJUJORK - Hrvatski reprezentativac Dario Šarić i Španac Rudi Fernandes proglašeni su najboljim igračima van NBA u tradicionalnoj anketi u kojoj na početku svake sezone učestvuju treneri svih timova najjače košarkaške lige svijeta.

Poslije Šarića i Fernandesa najviše glasova dobili su Miloš Teodosić i Španac Serhio Rodriges.

Za Šarića >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i Fernandesa glasalo je po 32 odsto anketiranih, dok su Teodosić i Rodriges dobili po 12 procenata glasova trenera NBA lige. Osim pomenutog kvarteta glasove u anketi dobili su još kapiten srpske reprezentacije Nenad Krstić, Mario Hezonja (Hrvatska) i Vasilis Spanulis (Grčka).

U izboru za najboljeg igrača Lebron Džejms (Klivlend) je pobjedio sa 67,9 odsto glasova. Najbolji stranac u NBA ligi je Njemac Dirk Novicki za koga je glasalo 53,6 odsto anketiranih, a najbolji trener je Greg Popović (San Antonio) koji je dobio čak 92,9 odsto glasova.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

NBA treneri odlučili: Šarić i Fernandez ispred Teodosića

Izvor: Blic, 23.Okt.2014

Hrvatski reprezentativac Dario Šarić i Španac Rudi Fernandez proglašeni su najboljim igračima van NBA u tradicionalnoj anketi u kojoj na početku svake sezone učestvuju treneri svih timova najjače košarkaške lige sveta...Posle Šarića i Fernandeza najviše glasova dobili su Miloš Teodosić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.