Prvo GS četvrtfinale u 2015. za Kvitovu

Izvor: B92, 08.Sep.2015, 02:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo GS četvrtfinale u 2015. za Kvitovu

Petra Kvitova ostvarila je najbolji Gren slem rezultat sezone pošto se plasirala u četvrtfinale US opena.

Čehinja je do svog prvog četvrtfinala u Njujorku stigla savladavši Britanku Johanu Kontu sa 2:0, po setovima 7:5, 6:3.

Konta, najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg US opena, nije se predavala ni protiv Kvitove, ali ipak nije uspela da napravi još jedno iznenađenje posle pobeda nad Mugurusom i Petkovićevom.

U prvom setu Kvitova je brejkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u 12. gemu došla do prednosti, a u drugom je nešto ranije napravila ključni brejk. Oduzela je rivalki servis na 4:3, a potom je iskoristila treću meč loptu.

Kvitova će u borbi za polufinale igrati protiv Flavije Penete koja je bila bolja od Samante Stosur.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Petra Kvitova u četvrtfinalu US Opena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2015

Čehinja Petra Kvitova plasirala se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva SAD u tenisu pošto je jutros u Njujorku savladala Britanku Johanu Kontu sa 7:5, 6:3...Protivnica dvostrukoj vimbldonskoj pobednici u četvrtfinalu poslednjeg Gren slem turnira sezone biće Flavija Peneta iz Italije koja je pobedila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.