Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2016, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prodaju vila Meta LeBlanka (FOTO)

LOSA ANĐELES- Met LeBlank, glumac koji će uvijek biti pamćen kao simpatični Džoi Tribiani iz serije Prijatelji odlučio je da proda svoju kalifornijsku vilu i kupi jednu mnogo prefinjeniju u Njujorku. Njegova vila dostupna je za kupovinu po ceni od 8.75 miliona dolara, a prije skoro deset godina, on je za nju dao 7.4 miliona.

Njegova klasična vila ima četiri spavaće sobe i četiri kupatila. Nalazi se na posjedu sa velikim brojem drveća, što kreira idealnu fuziju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << izvrsne arhitekture i izolovanog mira. Sa pogledom na kanjone Los Anđelesa, ova vila ima spuštenu dnevnu sobu sa kaminom, trpezariju sa zidnim panelima i veoma udobnu biblioteku / radnu sobu.

U potpunosti renovirana kuhinja povezana je sa dnevnim boravkom, koji je naglašen visokim plafonima i drvenim podovima, kao i originalnim elementima od gvožđa i španskim pločicama.

Ako zaista imate dosta novca, imanje pored Metovog je takođe na prodaju za 9.25 miliona dolara, pa možete napraviti jedinstveni rajski kompleks samo za sebe. Naravno, kao i svaki uživalac holivudskog glamuroznog života, ovo nije jedina vila koju Met posjeduje – on ima još jednu u Ensinu, kao i ruralni posjed u Santa Barbari.

(NN/luxlife.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.