Igraće sa Viljom i Lampardom u Njujork Sitiju, a nije prošao u OFK Beogradu

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2014, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igraće sa Viljom i Lampardom u Njujork Sitiju, a nije prošao u OFK Beogradu

Metju Dan dobio veliki angažman...

Na startu pretprošle sezone Metju Dan potpisao je ugovor sa OFK Beogradom, gde se zadržao čak 18 meseci, ali nije uspeo da se nametne treneru Zoranu Milinkoviću u prvom timu Romantičara. Samo dve godine kasnije 20-godišnji Dan novi je prvotimac Njujork Sitija, kluba koji je poznat kao filijala engleskog Mančester Sitija.

Internacionalac iz SAD-a, koji je u dosadašnjoj karijeri već promenio dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << klupskih boja, ističe da je izuzetno uzbuđen zbog novog angažmana.

"Uzbuđen sam što ću se priključiti Njujork Sitiju. To je klub sa velikom budućnošću. Mislim da će imati dosta šansi da napravi uspeh u sledećoj sezoni. Radujem se što ću biti deo svega toga", kaže mladi Dan.

Zanimljivo, novi saigrač u timu biće mu proslavljeni as Braselone David Vilja, ali i legenda Čelsija Frenk Lampard, koji svojim partijama u Mančester Sitiju pokazuje da još uvek nije za staro gvožđe.

Dan ne krije zadovoljstvo što je postao deo ovako ambicioznog kluba i naglašava da je očaran uslovima.

"Njujork je sjajan grad u kome se uvek nešto događa. Igranje na stadionu Jenkija će biti neverovatno. Mnogo ljudi u ovoj zemlji sanja da uradi tako nešto, i činjenica da ću imati priliku da istrčim na taj teren je neverovatna", dodao je vezista Sitija i za kraj istakao:

"Čuo sam da je već prodato više od 10 000 sezonskih ulaznica za narednu sezonu. Potrudićemo se da ih učinimo ponosnim", zaključuje Amerikanac koji očigledno nije uspeo da zadovolji standarde naše lige, ali je pronašao sreću preko bare.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.