Barnjani se vratio u Evropu posle deset godina

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barnjani se vratio u Evropu posle deset godina

Posle decenijskog staža u najjačoj ligi na svetu, italijanski košarkaš Andrea Barnjani (213, 30) vratio se u Evropu i postao novi član evroligaša Laborala.

Iskusni krilni centar je od 2006. igrao "preko bare", od toga sedam godina za Toronto, dve za Njujork i jednu za Bruklin koji ga je otpustio krajem februara.

Barnjani je nedavno igrao za italijansku reprezentaciju na kvalifikacionom turniru za olimpijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << igre u Riju, međutim nije joj pomogao da se plasira na završni turnir.

Sa novim klubom potpisao je dvogodišnji ugovor.

Pre odlaska u SAD Barnjani je branio boje Benetona.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Andrea Barnjani u Laboral Kuči

Izvor: B92, 27.Jul.2016

Italijanski reprezentativac Andrea Barnjani potpisao je dvogodišnji ugovor sa Laboral Kučom, potvrdio je klub iz Baskije...Barnjanija je kao prvog pika na draftu 2006. godine izabrao Toronto, a tokom karijere nastupao je za Romu i Beneton, dok je tokom decenije provedene u NBA ligi igrao i za Njujork...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.