Stotine volontera preuzelo dužnosti na Nišvilu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Avg.2014, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stotine volontera preuzelo dužnosti na "Nišvilu"

Čak 350 volontera iz inostranstva, Niša i drugih gradova Srbije, odabranih među više od 700 kandidata iz 17 zemalja, posle prozivke na nišavskom keju otpočelo je volontiranje na „Nišvilu“.

Posle zajedničkog pevanja volontereske himne, ovi angažovani mladi ljudi obišli su prostor niške Tvrđave gde će pred početak i za vreme velikog džez festivala raditi u nekom od 12 sektora.

Mnogima od njih ovo nije prvo volontiranje na " >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Nišvilu".

- Volontiram ovde drugi put. Prvenstveno sam se prijavio zbog dobre muzike, druženja sa društvom od prošle godine, a želim da upoznam i neko novo društvo. Inače, ja ove godine nastupam na festivalu sa školom muzike što će mi biti i prvi veći nastup - kaže dvadesetjednogodišnji Nišlija Marko Stojković.

Nakon volonterske prozivke upoznaće se i družiti na žurci dobrodošlice.

Za volontere je tokom boravka u Nišu obezbeđen i besplatan javni gradski i prigradski prevoz.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.