Izvor: RTV 5, 22.Maj.2012, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS Niš: očekuju formiranje gradske skupštine (video)

U niškom DSS-u kažu da bi skupštinu Grada Niša trebalo konstituisati što pre, bez obzira na pregovore na nivou države. Kako su ranije podržali naprednjake i Tomislava Nikolića, u DSS-u kažu da najpre očekuju poziv od SNS-a u Nišu, vezano za formiranje lokalne vlasti, da su neformalni dogovori već u toku, ali da oni još uvek zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << nisu dobili poziv ni od jedne stranke u gradu.
"Mi očekujemo od onih koji su dobili najviše glasova na lokalu, da krenu u process formiranja skupštine, i da ne čekaju direktive iz svojih centrala. Očekujemo da budemo kontaktirani od onih koji su dobili najviše glasova gradjana, pa ukoliko bude prilike, učestvovaćemo u gradskoj vlasti", kaže Vladimir Vojvodić, DSS.
U Demokratskoj stranci u Nišu, kažu da će, ako dodje do zvaničnih pregovora, oni tražiti da nadležnosti opština budu na mnogo višem nivou, i da lokalna vlast mora da uradi sve da bi gradjani imali bolje uslove za život u Nišu.

Nastavak na RTV 5...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I sad, šta?

Izvor: OkRadio.rs, 22.Maj.2012

Razlika od 11.000 i pride glasova u korist Nikolića sasvim je dovoljan razlog da neko ozbiljno, i makar moralno, odgovara za ovako težak krah.Bili su izbori, i cirkusa oko izbora. Ko je kupovao glasove, kupovao, ko se tukao tukao, ko se žalio žalilo, ali se žabokrečina lokalne političke scene...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.