Izvor: RTV 5, 23.Maj.2012, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Koalicije još uvek neizvesne (video)

Izbori su prošli, ali neizvesnost tek počinje, kažu niški naprednjaci. Tvrde da pregovaraju sa svim političkim partijama u gradu, sem sa demokratama. 
"U razgovoru sa centralom dobili smo sugestije da sarađujemo sa DSS-om, protiv čega nemamo ništa protiv, i razgovaraćemo i sa ostali strankama, ali do sada nismo sa DS-om, kažu da je to isključeno", kaže Ljubivoje Slavković, funkcioner SNS.
Ukoliko dođu na vlast, bez obzira sa kim naprave koaliciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << najavljuju ozbiljne ekonomske reforme, i zmanjenje zaposlenih u javnom sektoru.
"Pitate šta će sa tim ljudima biti, pa šta je bilo sa zaposlenima u elektronskoj industriji, neka se neko o tome pita", navodi Slavković.
U Srpskoj naprednoj stranci najavljuju i nove projekte sa stranim investitorima i ulaganje u grad Niš, kao i stručni kadar na čelu javnih preduzeća i ustanova.

Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.