Vuk Kostić otvorio Instagram i počastio fanove izazovnom fotografijom

Izvor: Tracara.com, 17.Jul.2017, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Kostić otvorio Instagram i počastio fanove izazovnom fotografijom

(foto: Instagram) Vuk Kostić je bio jedan od retkih javnih ličnosti koji nije imao svoj Instagram profil. Glumac je u par navrata otkrio da je protivnik društvenih mreža, ali čini se da je promenio mišljenje, jer je ovog vikenda otvorio Instagram. Zvezda hit serije Ubice mog oca je do sada objavio čak 5 nove fotografije, a dobio je preko 3,5 hiljada pratioca. “Nina mi uništava život, otvorila mi Instagram. Dosadno joj”, otkrio je Vuk, misleći na koleginicu Ninu Janković. A >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << post shared by Nina Jankovic Dičić (@janxnina) on Dec 2, 2016 at 4:39am PST Fanove je najviše obradovao izazovnom fotografijom na bazenu, gde pozira bez majice. A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on Jul 15, 2017 at 8:59am PDT Nadamo se da će nas i ubuduće obradovati sličnim fotkama.
Pogledaj vesti o: Nina Janković

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Do skoro je bio na meti kritikovanja, ali ovaj glumac je prešao preko toga i objavio svoju fotku iz detinjstva!

Izvor: Prva.rs, 17.Jul.2017

. Svi se sećamo čuvene fotografije koju je mladi glumac Vuk Kostić objavio sa ulovljenom srnom, zbog čega je Jelena Karleuša, veliki ljubitelj životinja i vegetarijanac, u medijima "osula paljubu“ po njemu.. Dugo je trebalo da se „slegne prašina“, a Vuk Kostić, i dalje veliki ljubitelj...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.