Okanović otkriva: Snimao bih seks sa Ninom Janković

Izvor: Scandal.rs, 08.Dec.2016, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okanović otkriva: Snimao bih seks sa Ninom Janković

Glumac Nenad Okanović otkrio je da bi najviše voleo da snima scene seksa sa koleginicom Ninom Janković, ali kako je voditelj Ognjen Amidžić insistirao na tome da na spisak stavi još nekog, on je produžio listu.

“Mirka Vasiljević, Nataša Bekvalac, Marijana Mićić i Katarina Radivojević, ali Nina je na prvom mestu”, rekao je glumac i ostao dosledan da mu se najviše dopada Jankovićeva i da bi se rado našao sa njom u krevetu, prenosi alo.rs.
Pogledaj vesti o: Nina Janković

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Okanović ne krije: Snimao bih seks sa Ninom Janković

Izvor: Svet, 08.Dec.2016

Glumac Nenad Okanović otkrio je da bi najviše voleo da snima scene seksa sa koleginicom Ninom Janković, ali kako je voditelj Ognjen Amidžić insistirao na tome da na spisak stavi još nekog, on je produžio listu.. . “Mirka Vasiljević, Nataša Bekvalac, Marijana Mićić i Katarina Radivojević,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.