HIT: Vesna s Nikolijom lumpuje na plažama Atine

Izvor: Kurir, 21.Avg.2014, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Vesna s Nikolijom lumpuje na plažama Atine

Vesna Zmijanac ne razdvaja se od ćerke Nikolije Jovanović, s kojom svakodnevno lumpuje i pravi haos na plažama u Atini!

Pevačica, koja je nedavno ostavila bivšeg dečka Željka Rstića zbog prevare s „Grandovom“ voditeljkom Tamarom Stojmirov, otkako je otišla u Grčku, diše punim plućima kao da je tinejdžerka i uopšte se ne osvrće na prošlost. Zbog cele >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << situacije, ona je isključila svoj mobilni telefon na nekoliko dana kako je niko ne bi uznemiravao i prenosio joj gradske priče o njenom raskidu.

- Zmijančeva se sa ćerkom provodi sve u šesnaest, iako svi misle da je zaključana u stanu i da plače zbog ljubavnih jada. Svaki dan se kroz grad voze novim kabrioletom i obilaze plaže, gde se kupaju i uživaju u ispijanju hladnih koktela. Vesna uz Nikoliju vodi brži tempo života nego što je ranije, pa je zbog toga izgubila nekoliko kilograma. Na plažama im prilaze zgodni momci, a mnogi im šalju skupa pića - priča naš izvor, koji tvrdi da je Nikolija svoju mamu prilično podmladila.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesna Zmijanac prebolela raskid, punim plućima uživa sa Nikolijom po Grčkoj! (Foto)

Izvor: Svet plus, 21.Avg.2014

Vesna Zmijanac je, čini se, već prebolela nedavni raskid sa Željkom Rstićem, nakon kojeg je otišla u Atinu kod ćerke Nikolije Jovanović sa kojom trenutno uživa provodeći se na egzotičnim plažama ove zemlje...Vesna Zmijanac otišla u Grčku, kupuje stan sa bivšim mužem?!..Vesna Zmijanac je...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.