Čović: Turska policija širi laži! Pakuje i sprema izveštaje kako im se naredi - sve je počelo od Atamanove sramne izjave!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Nov.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Turska policija širi laži! Pakuje i sprema izveštaje kako im se naredi - sve je počelo od Atamanove sramne izjave!

"Ne želim da kažem da je sve smišljeno, ali vi sami zaključite šta se desilo... Zašto je policija sprovodila navijače Zvezde do hale ako nije bilo ulaznica za njih. Zašto ih je dovela ispred pristalica Galatasaraja", neka su od pitanja koja je postavio predsednik Crvene zvezde

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović oglasio se još jednom povodom svih nemilih događaja koji su potresli >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << košarkašku Evropu, a posebno klub sa Malog Kalemegdana. Navijač crveno-belih je ubijen posle haosa koji je nastao ispred hale Abdi Ipekči i sukoba sa navijačima Galatasaraja, te i pripadnicima policije, a predsednik srpskog evroligaša otkrio je brojne detalje koji su još uvek nerazjašnjeni.

"Odmah želim da naglasim da dolazak navijača Crvene zvezde u Istanbul nije bio organizovan od strane kluba. Čim su se pojavile određene indicije da bi navijači mogli da dođu, odmah smo kontaktirali srpski konzulat u Turskoj, a oni su ekspresno reagovali. Obavestili su klupsku policiju Galatasaraja da će određeni broj navijača Zvezde doći u Istanbul. Želim da izbegnemo svaku manipulaciju povodom ovog užasnog događaja. Turska policija je potpuno bila obaveštena i u četvrtak popdne da će navijači doći. Međutim, nešto nije bilo u redu", rekao je Čović, a zatim nastavio:

"Ono što je govorilo da nešto nije u redu i da se nešto sprema, neću da kažem da je bio smišljen scenario, jeste detalj sa aerodroma. Kada su igrači, stručni štab i jedan deo uprave sleteli na aerodrom u Istanbulu, niko ih od domaćina nije sačekao. Što je inače obaveza svakog evroligaša kada im dolaze gosti. Ja nisam bio dole, ali imam detaljan izveštaj o tome šta se dešavalo tamo".

USKORO OPŠIRNIJE...

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović,   Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ataman vređao i igrače Zvezde!

Izvor: Mondo, 22.Nov.2014

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je kako se ponašao trener Galatasaraja u dvorani Abdi Ipekči i tokom utakmice...Foto: MN Press..Ergin Ataman od subote je, odlukom vlade, nepoželjna osoba u Srbiji. To je zaslužio nazvavši navijače Zvezde "teroristima", u momentima u kojima je jedan...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.