Nato, šta to pričaš?

Izvor: Blic, 09.Okt.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nato, šta to pričaš?

Direktor JKP “Parking servis” Andrija Čupković žestoko je demantovao navode pevačice da je uz “pomoć supruga“ dobila mali ustupak od tog preduzeća.

- „Parking servis“ je javno komunalno preduzeće u vlasništvu Grada Beograda i prema svim građanima se ponaša na isti način, bez obzira na njihovu funkciju, položaj ili popularnost. Upravo zato, još 2014. godine „Parking servis“ je tužio gospođu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Natašu Bekvalac i sva svoja potraživanja naplatio na osnovu sudske odluke. Samim tim, jasno je da su svi njeni navodi pogrešni i da ne zaslužuju nikakav komentar - kaže direktor JKP “Parking servis” Andrija Čupković.

Kako kažu u “Parking servisu”, imaju svu dokumentaciju sa datumima utuženja i izmirenja dugova Nataše Bekvalac.

Podsećanja radi, pevačica je za “Blic” izjavila da je suma koju je morala da plati ogromna, kao i to da ni sama ne zna koliko kazni ima:

- Dobila sam samo mali ustupak, a to je plaćanje na rate. Uz pomoć mog supruga i njegovog poznanstva sa vlasnikom „Parking servisa”, dozvoljeno mi je da ceo dug izmirim u tri rate. Mogu vam reći da mi i to puno znači, budući da je suma koju dugujem ogromna. Ni sama ne znam koliko kazni imam, a ne mogu da registrujem automobil dok ih ne izmirim - rekla je.

.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.