NATO marš iz Srbije - Fajgelj je samo učinio ono što bi morali svi

Izvor: Vostok.rs, 24.Nov.2015, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO marš iz Srbije - Fajgelj je samo učinio ono što bi morali svi

24.11.2015. -

Prilike u svetu i u narodu su danas takve da Srbija može lako i bez velikih rizika da okrene leđa NATO-u i EU, podređenost kojima joj nanosi isključivo štetu i da se okrene licem Rusiji i BRIKS-u, odnosno slobodnom svetu, kojem čitavim svojim istorijskim bićem pripada.

E, sad pošto su prilike takve i pošto izanđali angloamerički >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << okupator i svi njegovi lokalni područni lopovi, korupcionaši, narkodileri i teroristi, nemaju ni snage, ni smelosti, ni namere da se suoče ni sa narodom ni sa Rusijom, oni očajnički pokušavaju da medijskom manipulacijom neviđenih razmera, odnosno još jednom psihološkom operacijom spreče ili bar odlože neminovno oslobođenje Srbije.

Kao – pa gde smemo da u saradnji sa Rusijom obnovimo suverenitet, teritorijalni integritet, ekonomiju, odbranu i društvenu pravdu, pa zar ne vidite koliko ima pretnji i zavera. Najmudrije je dakle ovako, pognuti glavu, ćutati i gutati... I Blera, i Tačija, i Stoltenberga...

         I sve rasprodati.

         A i Zapad je ipak najnapredniji.

         Ne gušite nas više lažima!

         Pritom činite i grešku. Ne možete ratovati istovremeno i protiv slobodarskog duha i protiv zdravog razuma. Ako nam zaista opet prete, nije li to razlog više da ih pošaljemo dođavola! A ako nam ne prete, hajde da prestanemo da igramo kako oni sviraju, lepše su nam naše narodne pesme i igre!

         Ne igrajte se sa ljudima! Andrej Fajgelj nije napadač na „ustavni poredak“. On je samo učinio ono što bi morali svi – glasno je izrazio svoje nemirenje sa mazohističkim ponižavanjem Srbije. Neka bude odmah oslobođen i neka vlasti upute izvinjenje građanima Srbije zbog njegovog hapšenja!

         A sa NATO paktom nije moguća nikakva „prijateljska saradnja“, ni iskrena ni neiskrena. Kako je Pokret za Srbiju već mnogo puta isticao i dokazivao: NATO drži Srbiju pod okupacijom, NATO i dalje protiv Srbije vodi rat sa ciljem njenog uništenja. I psihološka operacija o kojoj ovde govorimo je deo tog rata.

         Pogledajte, u prilogu ovog saopštenja, samo oznake NATO jedinica za psihološke operacije koje su prodefilovale i još uvek defiluju Kosovom i Metohijom, i na putu do tamo, Srbijom, komandujući svim NVO i drugim kriminalnim jadom i smradom u Srbiji.

         Nadajmo se da je ova psihološka operacija NATO poslednja, jer je direktno usmerena da spreči oslobođenje Srbije, koje je nadohvat ruke.

         NATO, marš iz Srbije!

Uhapšen protivnik NATO-a po nalogu vlasti Srbije

Izvor: foto: TANJUG, saopštenje Pokretaza Srbiju    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.