Zasijala crna zvezda Davida Bowiea (video)

Izvor: BalkanRock.com, 20.Nov.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zasijala crna zvezda Davida Bowiea (video)

Devojka sa repom, plesači u transu, kristalna lobanja i Dejvid Bouvi sa povezom preko očiju neki su od aktera desetominutnog video spota kojim muzička zvezda najavljuje album ★ (izgovara se “Blackstar“).

Novi album sada je moguće naručiti pretprodajom putem digitalnih servisa. Album je 28. po redu u bogatoj i raznovrsnoj karijeri ovog istinskog umetnika, u redovnu prodaju biće pušten na Bouvijev rođendan 8. januara 2016. godine putem etikete Iso/Columbia Records >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << , na digitalnom, CD i vinil formatu. LP ploča dolazi u prelepo dizajniranom pakovanju, koji će oduševiti fanove.

Muzika singla ★ biće uvrštena u uvodnu špicu i trejler nove TV seriju The Last Panthers čiji je reditelj Johan Renk, zaslužan i za naslovni spot.

Album je sniman u Njujorku u pratnji džez muzičara, a inspirisan je zvukom nemačkih bendova Kan i Kraftwerk.

Poslednji studijski album Bouvi je objavio 2013. godine nakon desetogodišnje pauze. U pitanju je sjajno izdanje “The Next Day“.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.