Zabranjeno pušenje objavili novi spot “Tri kile, tri godine”

Izvor: BalkanRock.com, 29.Maj.2015, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjeno pušenje objavili novi spot “Tri kile, tri godine”

​Grupa Zabranjeno pušenje završila je ​sa ​snimanje​m​ novog spota za pesmu “Tri kile, tri godine“.

Reč je o trećem ​video radu s​a​ albuma ​”​Radovi na cesti“. Prethodna dva​, ​”Boško i Admira” i ​”​Ti voliš sapunice” postigla su izuzetan uspeh i gledanost.

​Sniman ​je ​u atraktivnom zagrebačkom klubu ​”​Katran”​ u režiji Sej​e​ Sexon​a​ i mlad​og​ zagrebačk​og​ >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << reditelja Anđela​ Jurkas​a​.

Scenario je po istinitom događaju napisao Sejo Sexon, a govori o Sejinom pedesetogodišnjem prijatelju, inženjeru agronomije i porodičnom čoveku, koji je uhvaćen sa tri kile marihuane koju je nameravao da proda kako ne bi završio na ulici i izgubio stan kupljen kreditom u “švajcarcima”, koji nije mogao da otplaćuje. Spot je sniman u saradnji sa produkcijskom kućom Ratio i plesnim studiom Escape pod vođstvom jedne od najboljih hrvatskih koreografkinja – Lidije Iveković. Zanimljiv je i podatak da u spotu glumi i Seju lišava slobode pravi šef smene u zagrebačkom zatvoru Remetinec, Milenko Pašalić.

Zbog iznenadne bolesti jednog od članova grupe Zabranjeno pušenje, koncert koji je planirano da se održi večeras u Bašti Sava centra otkazan je do daljnjeg.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.