“Zaboravili rokenrol !?!” – nova pesma Disciplin A Kitschme

Izvor: BalkanRock.com, 19.Nov.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Zaboravili rokenrol !?!” – nova pesma Disciplin A Kitschme

U susret izlasku novog albuma, objavljen je novi hit-singl grupe Disciplin A KitschmeZaboravili rokenrol !?!“, a dva specijalna klupska koncerta u petak 11. i subotu 12. decembra u Klubu Gan (Miloša Pocerca 25) predstaviće savršen uvod u novi album, takođe planiran za decembar.

Povodom singla lider grupe Koja, kaže: “Zaboravili rokenrol !?!” je konstatacija planetarnog stanja i odnosa današnjeg čoveka prema rokenrol muzici. Muzički se unekoliko razlikuje >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << od onoga po čemu ljudi znaju ovu grupu, konkretno, tu je ritam koji do sada nismo svirali, ali ne bojte se, uvek je to i uvek će to biti samo kvalitetna i angažovana bučna rock muzika.

U pesmi dodatne udaraljke sviraju londonski gosti Lord Eric Sugumugu i Robert Goldsmith, u čijem su Tish Town studiju udaraljke i snimljene. Zanimljivost vezana za Lord Erica je da je on kao mladi perkusionista svirao na legendarnom Hyde Park koncertu The Rolling Stones 1969. u istorijskoj verziji “Sympathy For Devil”. Udaraljke se mogu čuti u srednjem delu singl verzije “Zaboravili rokenrol!?!”, dok će produžena verzija na albumu sadržati udaraljke u celosti, u svojoj punoj raskoši.”

Koncertno izvođenje novog hit singla možete očekivati na koncertima Disciplin A Kitschme u petak 11. i subotu 12.decembra u beogradskom Klubu Gan.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.