White Miles objavili video za “A(n) Garde”

Izvor: BalkanRock.com, 22.Avg.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

White Miles objavili video za “A(n) Garde”

White Miles su nas prije nekoliko mjeseci zagrijali žestokim rockerskim albumom “The Duel”, a sada objavljuju i novi video.

Ovaj austrijski duet posjetio nas je početkom godine kao prateći bend na turneji sa Eagles of Death Metal i na odličnom live nastupu predstavio je neke od svojih najboljih pjesama. Nedugo nakon toga, točnije 1. travnja, Medina Rekic (vokal/gitara) i Hansjörg Loferer (bubnjevi) izdali su “The Duel” za Long Branch Records koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << izazvao pozitivne reakcije.

Nakon videa za “Crazy Horse” kojim su najavili sami album, i “In the Mirror” objavljenom prije par mjeseci, sada su izdali i video za “A(n) Garde” koji možete pogledati u nastavku.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.