Weezer sa “King of the World” najavili novi album

Izvor: BalkanRock.com, 20.Jan.2016, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Weezer sa “King of the World” najavili novi album

Američki sastav Weezer predstavili su singl sa nove ploče koja bi trebalo da bude objavljena na proleće, a u pitanju je numera “King of the World“.

Ovaj alternativni rok bend najavio je deseto studijski album u dosadašnjoj karijeri, a četvrti istoimeni, pa je buduće izdanje nazvano “The White Album” od strane obožavatelja zahvaljujući potpuno belom coveru. Tako nova ploča prati plavi, zeleni i crveni album iz njihovog prethodnog opusa.

Ploča >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << će biti objavljena 1. aprila i sadržaće deset numera uključujući ranije objavljene singlove” Do You Wanna Get High?” i “Thank God for Girls”.

Bend iz Los Anđelesa je objavio i novi video za pesmu “King of the World” sa predstojećeg albuma koji možete pogledati u nastavku:

Kompletan spisak pesama izgleda ovako:

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Explosions In The Sky najavili novi album na proleće

Izvor: BalkanRock.com, 20.Jan.2016

Američki post rok sastav, Explosions In The Sky, objavili su video za “Disintegration Anxiety” i na taj način najavili novo studijsko izdanje “The Wilderness”...Ploča koja će biti objavljena 1. aprila za Temporary Residence producentsku kuću, prvi je album nakon “Take Care, Take Care,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.