War Engine kao predgrupa Suffocationu u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 29.Jul.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

War Engine kao predgrupa Suffocationu u Novom Sadu

Kako je već najavljeno, čuveni death metalci Suffocation će nakon 10 godina ponovo posetiti našu zemlju i to novosadsku Fabriku 13. avgusta tekuće godine. Umesto najavljenog Hammerculta, koji su otkazali svoj nastup, kao predgrupa će nastupati novosadski hardcore thrash metalci War Engine.

War Engine je već mnogima poznat mlad sastav koji je proteklih godina nastupao na brojnim bitnim festivalima u regionu (Festival Srpskog Podzemlja, Exit Festival, Zlo >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Fest čiji su i sami organizatori itd.) i koji se neumorno bori za ekstremnu muziku. Iza sebe imaju jedan album, a ove godine svetlost dana je ugledalo i drugo izdanje benda, The Verdict, i sigurno možemo očekivati novi materijal sa njega i u sklopu ovog koncerta.

Ulaznice za ovu manifestaciju se mogu naći u pretprodaji po ceni od 2000 dinara, dok će na dan koncerta cena iznositi 2500 dinara. Prodajna mesta su Gigstix, Mungos i Felix.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.