Vizelj objavio spot za novi singl “Nosorog”

Izvor: BalkanRock.com, 22.Sep.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vizelj objavio spot za novi singl “Nosorog”

Beogradska psychedelic punk-rock trojka Vizelj je objavila singl i spot za pesmu “Nosorog” koji najavljuje njihov prvi album čiji je izlazak najavljen za kraj oktobra.

Spot je snimio i montirao bubnjar benda Andrej Mladenović, koji je nedavno pisao za našu rubriku “Šta muzičari slušaju“.

“Ovim singlom najavljujemo naš predstojeći, ujedno i prvi album. Pre samog albuma čeka nas još sigurno jedan, a možda i dva singla za koji >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << ćemo spraviti po neki video kako dolikuje! Za sada se fokusiramo na promociju ovog singla. Hteo bih da iskoristim ovu priliku da pozdravim sve koji me poznaju”, poručuje Andrej.

Ovaj bend je do sada objavio jedno EP izdanje u produkciji Ivana Petrovića (iz Studija P3, u Bigzu) koji je zadužen i za produkciju njihovog novog albuma. “Nosorog” je druga objavljena pesma sa predstojećeg albuma, dok je prva sirova verzija pesme “Kralj Hors” koju možete čuti na ovom linku.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.