Viktorijin povratnički koncert

Izvor: Mondo, 31.Okt.2014, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorijin povratnički koncert

Pevačica najavljuje solistički koncert, posvećen publici "koja 1992. nije uspela da uđe u salu".

Foto: YouTube

Snežana Mišković, poznatija kao Viktorija, zakazala je veliki koncert za 18. novembar, u Centru "Sava". Pevačica koja je osamdesetih palila i žarila po bivšoj Jugi, nije izdala album skoro 20 godina! Poslednje studijsko izdanje bilo joj je "Ja znam da je tebi krivo" (1995).

"Na koncertu očekujem srednju generaciju, ali i onih 2.000 ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji 1992. nisu uspeli da uđu u salu. Čekam sve one koji su se zaljubljivali, rasli, radovali se ili patili uz moje pesme", kaže pevačica u intervjuu za "Story".

Dobrovoljno je otišla u medijsku "ilegalu" kada je krajem devedesetih postala mama devojčice Tare, a skoro deset godina kasnije vratila se u javni život učešćem u rijalitiju Farma. Sada se priprema za veliki povratak živim nastupima.

"Moje raspevavanje čuju samo komšije, dok se muzičari pripremaju potpuno odvojeno. Vokali imaju svoje probe, a ja se zagrevam i razgibavam sama. Sretnemo se kod klavijaturiste u studiju samo da bismo doradili sitnice. Tako je to kada radite sa pravim profesionalcima", rekla je pevačica.

Gostiju na koncertu će biti, ali ona ne želi da otkriva njihova imena da se ne bi "šlepala ni o koga".

Muzičkog povratka u vidu albuma, ipak, neće uskoro biti.

"Meni je ovo malo tržište, i veoma je skupo napraviti album. Mislim da se scena ipak i dalje drži, pa makar i kroz klupske svirke", rekla je ona.

"Kada otpevam koncert, povlačim se, nadam se, na neko egzotično mesto. Za deset godina vidim sebe kao autora pesama za druge", zaključila je Viktorija.

Cene ulaznica za koncert su 1.200, 1.500 i 1.800 dinara.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.