Vibrator u rikverc objavili pesmu “Dača”

Izvor: BalkanRock.com, 26.Jul.2016, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vibrator u rikverc objavili pesmu “Dača”

Pančevački bend Vibrator u rikverc objavio je singl “Dača”, četvrti sa drugog albuma koji će javnosti biti predstavljen krajem godine.

Pesma je nastala u saradnji sa mladom američkom kompozitorkom i trombonistkinjom Reut Regev, a izdata je za Lampshade Media.

“Leto je vreme strasti i letnjih ljubavi, tako da će Dača sigurno zaploviti sa vama u letnju avanturu uz brzi ritam gitara i zavodljivog trombona”, kažu Vibrator u rikverc >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << povodom novog singla.

Reut Regev rođena je i odrasla u Izraelu. Još kao mlada počela je da gradi reputaciju na džez sceni. Poslednjih 10 godina živi i stvara u Njujorku, gde je 2013. godine izdala svoj samostalni debi album “This is R*time”.

Vibrator u rikverc su Snežana Popović – vokal, Selena Simić – bubnjevi, Sofija Jovanović – bas i Tamara Mihovilović – gitara, a u stvaranju singla “Dača” su pored benda učestvovali prijatelji: Igor Mitić (gitara), Bane Radovanović i Aljoša Malek – produkcija, Veljko Vukliš (miks i master). Pesma je snimljena u studiju Koka.

Bend će “Daču” ekranizovati u septembru, uz to vredno spremaju i završavaju drugi album.



Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.