Velika Rock Eksplozija krajem septembra u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 20.Sep.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika Rock Eksplozija krajem septembra u Zagrebu

Deveto izdanje festivala Velika rock eksplozija održaće se od 29. septembra do 1. oktobra u zagrebačkom klubu KSET gde će u tri festivalske večeri nastupiti dvanaest bendova.

Prve festivalske večeri, koja nosi naziv “Večer pobjednika” nastupiće bendovi koji su ostvarili pobede na raznim takmičarskim festivalima. Tako će se u četvrtak, 29. septembra publici predstaviti Gretta i From Antoher Mother iz Zagreba, odnosno EoT i Tight Grips >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << iz Karlovca.

Petak, 30. septembar je rezervisan za žestoke riffove u okviru programa pod nazivom “Invasion from the East Zagreb“, “Metal Day”, a nastupiće čak pet bendova i to Rum Smugglers, Mephisto’s Requiem iz Zagreba, From Ashes iz Kopra, Kymera iz Osijeka i Bad Blood iz Čakoveca.

Poslednje festivalske večeri zanimljivog naziva “Raspašoj” nastupiće Roppongi Red, Pijano Bar promoviše album “Pijano Bar svira Valungare – Uživo kod Vidre”, a festival će zatvoriti poznati riječki bend Belfast Food.

Cena festivalske ulaznice je 50 kuna, a karte za pojedinačne dane su 20/30 kuna za prvi dan, 20 kuna za drugi te 30/40 kuna za završno festivalsko veče.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Poznati svi finalisti treće sezone Karlovačko Rock Off festivala

Izvor: BalkanRock.com, 21.Sep.2016, 15:11

Od preko sto prijava za treće izdanje Karlovačko Rock Off festivala, stručni žiri odabrao je petnaest bendova koji će tokom oktobra pokušati da se domognu superfinala u zagrebačkom klubu Shock Show Industry D’Katran...Poznat je i raspored nastupa bendova, pa će tako 6. oktobra svoje umeće...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.