Umro gitarista benda Architects

Izvor: BalkanRock.com, 21.Avg.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro gitarista benda Architects

Gitarista i jedan od osnivača benda Architects, Tom Sirli je preminuo do raka u 28. godini.

Tom se borio sa ovom opakom bolešću prethodne tri godine, otkrili su iz benda. Bend je ranije ovog leta bio primoran da otkaže turneju zbog “porodične urgencije”. Ispostavlja se da je uzrok bio upravo Tomovo pogoršanje zdravstvenog stanja. “Morali smo da otkažemo evropsku festivalsku turneju i Američku turneju jer je 8. jula u Luksemburgu postao ozbiljno bolestan i pozvali >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << smo hitnu pomoć koja ga je momentalno odvezla na intezivnu negu”, navode iz benda. “Narednog dana stavili su ga u medicinski izazvanu komu i doktori su nam rekli da su male šanse da će moći da ga probude ponovo. Pet dana kasnije, uprkos svim šansama, ponovo je bio budan, a samo par dana kasnije Tom i ja smo otkazali prevoz ambulatnim helikopterom i vozom otišli kući. Klasičan Tom Sirli.”

Dok je budućnost benda neizvesna, Den je potvrdio da odraditi turneju povodom poslednjeg albuma “All Our Gods Have Abandoned Us”. “Neće nam biti lako da izađemo na binu i sviramo svake večeri bez njega, ali to moramo da uradimo”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.