Trudnica Bijonse otkazala nastup

Izvor: Mondo, 14.Maj.2013, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Trudnica" Bijonse otkazala nastup

Po savetu lekara, pevačica će preskočiti nastup u Belgiji. Eto još materijala za tračeve o trudnoći.

Bijonse (31) je otkazala nastup zakazan za večeras u Belgiji, u Sportpalesu u Antverpu. Njena PR služba saopštila je da su pevačici lekari savetovali odmor od nekoliko dana zbog premora i iscrpljenosti.

U istoj areni bi trebalo da peva i sutra, ali je pitanje da li će joj medicinski tim odobriti nastup.

Nema sumnje da Bijonse daje sve od sebe na koncertima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u šta smo imali prilike i u Beogradu da se uverimo, ali ova priča ide u prilog traču da je Bijonse ponovo trudna, pa da zato ne sme da se forsira.

Više o tome da li Bijonse i Jay Z očekuju drugo dete pročitajte OVDE.

(MONDO, foto AP/Frank Micelotta)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Bijonse zbog premora otkazala koncert u Belgiji

Izvor: Press, 14.Maj.2013

Kako prenosi AP, Bijonsin predstavnik za štampu je izjavio da su lekari pevačici savetovali da se odmara...Koncert, koji je trebalo da održi večeras u Palati sportova u Antverpenu, biće pomeren za neki kasniji datum...Postoji mogućnost da bude otkazan i njen naredni nastup, zakazan sutra u istoj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.