Izvor: BalkanRock.com, 18.Maj.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trostruka promocija albuma u Bоžidarcu: Kryn, Wolfram i Rain Delay

Wolfram

Riječki Kryn će uz novosadski Wolfram i beogradski Rain Delay nastupiti u Božidarcu u subotu, 23. maja. Biće to trostruka promocija novih albuma.

Kryn će premijerno izvoditi i promovisati svoj prvi album pod imenom “Scars Remind Me“, dok će Rain Delay predstaviti publici svoj novi album, “Of Blood-Red and Gold“. Wolfram će se predstaviti svojim debi albumom koji su nazvali “Music of the Heathen“. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<

Nastali još 2008. godine, a Kryn je brzo izgradio svoj prepoznatljiv heavy metal zvuk sa modernim prizvukom što im je brzo donelo veliku popularnost u Hrvatskoj. Prvi album im je nedavno objavila nemačka izdavačka kuća Eternal Sound Records. Do sada, album “Scars Remind Me” opravdava sva očekivanja. Pesma “Remind” pokazuje koliko Kryn posvećuje pažnju svom zvuku kroz melodiju u oštrim rifovima.

Nova postava Rain Delaya je donekle uspela da sa novim članom, Dušanom Pešićem (vokal i gitara), iznese ovaj album koji u 37 minuta predstavlja rad sažet od kombinacije starog i novog zvuka, dramatike, melanholije, fine energije i emocija i kombinovanja elektrike i akustike.

Ulaznice se mogu naći u pretprodaji po ceni od 250 dinara na prodajnim mestima Felix Shop-a (TC Sremska, prvi sprat ), dok će na ulazu u Božidarac na dan koncerta iznositi 350 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.